Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Alay konusu yaşama zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapısı ivedi çıkış ciğerin kullanılacaksa o devir lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sevdiklerimiz beyninde köstek olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz sayesinde sizler dâhilin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şayan eder politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında tek kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın emniyet hollerinin örek, tavan ve yaradılıştanında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılması gerekir.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişelleme güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite Yangın Kapısı ve sayı bakımından en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Erişim Yollarını Akman ve Meydanda Tutun: Yangın kaçış yollarının her hin arı ve erişilebilir başüstüneğundan tehlikesiz olun. Eşyaları bu yolların önüne koymaktan kaçının ve bu yolları her hengâm kemiksiz tutun.

Yangın kapıları kullanım düzlükına gereğince, rengine nazaran evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması dundaki gibidir

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hatır hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart panik bar, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine için kilitli düzen, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page